Avoinna ma-la 10-20 | Puh. 010 348 3000 | tsemppi@elainklinikkatsemppi.fi | Ruskatie 1, 02970 Espoo

Klinikkaeläinhoitaja-opiskelija, Eläintenkouluttaja Saila Ryytty

Eläimet ja niiden kokonaisvaltainen hyvinvointi on ollut aina lähellä Sailan sydäntä ja siitä syystä hän päätyi eläinalalle. Saila on suorittanut eläintenkouluttajan ammattitutkinnon vuonna 2020, eläinlajeina koira ja kana. Tällä hetkellä hän suorittaa klinikkaeläinhoitajan ammattitutkintoa ja tavoitteena on valmistua loppuvuodesta 2023. 

Tsempissä klinikkaeläinhoitajan työn lisäksi Sailan voi tavata myös koulutusten merkeissä. 

Sailalle on kertynyt kokemusta koirista yli 15 vuoden ajalta ja tällä hetkellä hänen kotonaan asustaa jo kunnioitettavan 17 vuoden iän saavuttanut rescuekoira Lexi. Kesällä 2021 laumaan liittyi myös sileäkarvainennoutajanarttu Alma. Sailan koirat ovat olleet aina luonteeltaan hyvin erilaisia. On ollut reippaita ja avoimia koiria, mutta myös arkoja. Koirien erilaisuus on haastanut Sailaa kehittämään omaa toimintaansa ja opiskelemaan lisää eläinten käyttäytymisestä. Omien koirien kanssa Saila on vuosien varrella harrastanut rally tokoa, hakua, nose workia ja perehtynyt myös pelko- ja resurssiaggressiivisuuteen. Alman kanssa Sailan tavoitteena on rodunomaiset lajit sekä rally toko. Tällä hetkellä Alman kanssa kisataan rally tokon voittajaluokassa. 

Saila on Suomen eläintenkouluttajat ry:n jäsen ja hän noudattaa kaikessa kouluttamisessa Suomen eläintenkouluttajien eettisiä sääntöjä. Saila on työskennellyt koirien kanssa jo vuosia, erityisesti rescuekoirien haasteet ovat tulleet vuosien varrella tutuksi. Hänen sydäntään lähellä ovatkin juuri arjen haasteet, remmikäytösongelmat ja eläimen kotiutumisen haasteet, tavoitteena yhteiselon helpottaminen niin että kaikilla osapuolilla olisi hyvä ja turvallinen olo.

Saila odottaakin jo innolla uusia asiakkaita niin klinikalla kuin koulutuksissakin!