Avoinna ma-pe 8-20, la 10-20 | Puh. 010 348 3000 | tsemppi@elainklinikkatsemppi.fi | Ruskatie 1, 02970 Espoo

eläinfysioterapeutti Nina Karimeri

Eläinfysioterapeutti Nina Karimeri

Nina on tehnyt koirien kanssa töitä jo vuodesta 2010, ensin muutaman vuoden hierojana ja sen jälkeen eläinfysioterapeuttina. Eläinfysioterapeuttina Nina työskentelee nyt jo seitsemättä vuotta ja kouluttautuu säännöllisesti työn ohella. 

Eläimet ovat pienestä pitäen olleet Ninalle tärkeitä ja kaikki vapaa-aika onkin vietetty koirien ja hevosten parissa. Lapsuudenkodissa oli mäyräkoiria, mutta jo lapsena vinttikoirat veivät Ninan sydämen. Tällä hetkellä Ninalla on kotonaan 14-vuotias italianvinttikoira. Ninalla on myös ollut rescue-vinttikoira, joten ymmärrystä löytyy myös rescue-koirien haasteille. 

Ninalle erityisen tärkeää on koiran rauhallinen ja positiivinen käsittely. Asiakassuhteen alussa koiran luottamuksen saaminen on todella tärkeää ja vastaanotolla mitään ei tehdä pakottaen. Kun aluksi käytetään hieman aikaa ja vaivaa tutustumiseen, niin ovat jatkokäynnit kaikille iloisia ja mukavia tapahtumia. Paras palaute Ninalle on innoissaan uudelle käynnille tuleva koira!

Ninan erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat koirien selkävaivat ja leikkausten jälkeinen kuntoutus. Nina hoitaa kuitenkin mielellään kuntoutuspotilaiden lisäksi urheilukoiria, kotikoiria, seniorikoiria ja vaikka ihan sohvaperunoita, erilaiset asiakkaat tekevät työstä monipuolista ja mielenkiintoista. Myös hieman hankalammat ongelmat ja epämääräiset vaivat saavat Ninan mielenkiinnon heräämään. 

Ninalla on vahva osaaminen manuaalisessa terapiassa ja vastaanotolta löytyy myös terapialaser.  

Eläinfysioterapeutti on koulutettu ammattilainen

Eläinfysioterapeutin opinnot ovat laajat, vähintään 5 vuotta, joten tietämystä löytyy alan osaajilta kattavasti. Eläinfysioterapeutti on koulutettu ammattilainen hoitamaan sairaita eläimiä neurologian ja tuki- ja liikuntaelimistön saralla. Toki eläinfysioterapeutin vastaanotolle ovat tervetulleita kaikki koirat ilman mitään suurempia vaivoja, ja koskaan ei ole huono idea tarkistaa koirakaverin kuntoa ja hoitaa ennaltaehkäisevästi. 

Tervetuloa Ninan vastaanotolle Tsemppiin, niin eläinlääkärin lähetteellä kuin ilmankin.

Fysioterapiakäyntien hinta Eläinklinikka Tsempissä

Ninan fysioterapiakäynti (60 min) maksaa Tsempissä 90 € (hinta sisältää alv24%).
Laserterapia fysioterapian yhteydessä maksaa 5 € (hinta sisältää alv24%).

Nina on Tsempissä:

Ninaan voit tutustua tarkemmin hauslife