Avoinna ma-la 10-20 | Puh. 010 348 3000 | tsemppi@elainklinikkatsemppi.fi | Ruskatie 1, 02970 Espoo

Eläintenkouluttaja Jenny Hanhilahti

Olen Jenny Hanhilahti, eläintenkouluttaja at ja agrologi amk Tuusulasta.
Valmistuin eläintenkouluttajaksi 2021, ja sille tielle minut sysäsi koirani Paavo. Ihana opettaja ja paljosta saankin kiittää häntä. Koira, joka herätti halun ymmärtää eläimiä ja niiden käytöstä. Sekä tunteita niiden käytöksien takana.  

Koulutuksellisesti sydäntäni lähellä ovat käsittelyasiat, hihnakäytös ja arki reaktiivisten kanssa sekä pentujen ja junnujen matka kohti aikuisuutta.
Tavoitteeni Eläinklinikka Tsempissä onkin auttaa käsittelyyn ja arkeen liittyvissä haasteissa, mutta opettaa myös toimimaan ennaltaehkäisevästi, jotta näiltä haasteilta vältyttäisiin.

Haluan omalta osaltani myös luoda koulutustilanteessa ilmapiirin, jossa kaikilla on turvallinen ja hyvä olo ja mahdollisuus oppia uutta. Tunneilleni ja kursseilleni olet tervetullut ilman häpeää ja huolta koirasi käyttäytymisestä. Se on käytöstä, jonka takana on jokin tunne. Ja kun selvitämme tunteen ja sen aiheuttajan voimme alkaa hoitamaan oikeaa juurisyytä, emmekä koita peitellä pelkkää oiretta. Eläinten käyttäytyminen ja siihen liittyvät asiat ovat hurjan mielenkiintoisia ja kun eläimelle annetaan mahdollisuus valitsemiseen ja onnistumiseen, voimme myös itse oppia heiltä todella paljon.

Eläimet ovat aina olleet lähellä sydäntä, ja lapsuudesta aikuisuuteen mukana kulkivat sekarotuiset koirat Viivi ja Nelli. Tällä hetkellä kodin onnea rikastuttaa 2 kelpietä, Lyyti ja Paavo.

Agrologin ammattini myötä minulla on puolenhehtaarin päärynätarha Tuusulassa, joka antaa mukavaa vastapainoa muille töille ja arjen pyöritykseen. Teen myös lomitustöitä lampaiden parissa, joissa työparina kulkee mukana nuorempi kelpieni Lyyti.
On ollut todella avartavaa opetella paimennukseen liittyviä asioita yhdessä koiran kanssa, jolla on sisäsyntyinen vaisto ohjaamassa toimintaa lampaiden kanssa.

Rakastan uuden oppimista ja kouluttaudun jatkuvasti lisää ajankohtaisilla ja mielenkiintoisilla koulutuksilla ja kursseilla.
Käsittelyyn ja hihnataitoihin liittyen olen käynyt Jaana Pohjolan kouluttajille suunnatut pitkät kurssit ja reaktiivisiin koiriin liittyvä kurssi on juuri meneillään.
Odotan myös kovasti avartavia ajatuksia Tanskassa lokakuussa järjestettävän Ken Ramirezin seminaarin kotiin tuomisina.

KOulutuskäyntihinnat Eläinklinikka Tsempissä

Jennyn koulutuskäyntihinnat Tsempissä, hinnat sisältävät 24% alv:

  • 30 min 60 €
  • 45 min 90 €
  • 60 min 110 €

Minusta ja arvoistani voit lukea lisää yritykseni sivuilta www.lomeko.fi
Minuun voi olla yhteydessä
jenny.hanhilahti@lomeko.fi
p. 040 5618908