Avoinna ma-pe 8-20, la 10-20 | Puh. 010 348 3000 | tsemppi@elainklinikkatsemppi.fi | Ruskatie 1, 02970 Espoo

Tutustumiskäynnit

Pentujen tutustumiskäynti

Pentujen tutustumiskäynnillä koulutettu hoitaja auttaa saamaan pennuille mukavia kokemuksia klinikasta. Pentu saa tutustua klinikkaan ja klinikan hajuihin. Klinikalla voi maistella herkkuja tai leikkiä lempilelun kanssa tai vain nauttia ihmisten huomiosta, jolloin klinikkaan muodostuu positiivinen mielleyhtymä.

Positiiviset kokemukset klinikalta ennaltaehkäisevät eläinlääkäripelon kehittymistä. Erityisesti ensimmäiset kokemukset vieraassa paikassa ovat tärkeitä koiran tai kissan tunnetilan kannalta.
Mikäli ensimmäinen kokemus on mukava, ovat jatkokäynnit aina helpompia.
Jos ensimmäisellä käynnillä tapahtuu jotain ikävää (pentu pelästyy tai loukkaa itsensä tai rokotepistos kirvelee), ovat jatkokäynnit pennulle huomattavasti pelottavampia ja vaikeampia.

Pentujen tutustumiskäynnillä käynyt pentu saa penturokotuksista klinikkamaksun alennuksen.

Pelokkaiden potilaiden tutustumiskäynti 

Pelokkaiden potilaiden tutustumiskäynnillä koulutettu hoitaja auttaa potilasta saamaan mukavia kokemuksia klinikasta. Potilas saa omaan tahtiin tutustua klinikkaan ja klinikan hajuihin. Klinikalla voi maistella herkkuja tai leikkiä lempilelulla tai vaikka nauttia ihmisten huomiosta.

Jo ennestään eläinlääkäriä pelkäävälle lemmikille positiiviset kokemukset uudesta eläinklinikasta helpottavat tulevia eläinlääkärikäyntejä. Positiiviset kokemukset eläinklinikalta ennaltaehkäisevät ja hoitavat eläinlääkäripelkoa.

Voimakkaasti eläinlääkäripelkoisille lemmikeille suosittelemme eläintenkouluttajan opastuksella tapahtuvaa totuttelua. Eläinklinikka Tsempissä pelokkaita potilaita auttavat eläintenkouluttajat Kia Punta ja Jenny Hanhilahti. Tästä pääset tutustumaan yhteistyökumppaneihimme.

Pelokkaiden potilaiden tutustumiskäynnillä käynyt potilas saa klinikkamaksun alennuksen 3 kuukauden kuluessa tutustumiskäynnistä.

Ajanvaraus

Voit varata ajan tutustumiskäynnille puhelimitse tai ajanvarauksestamme