Avoinna ma-pe 8-20, la 10-20 | Puh. 010 348 3000 | tsemppi@elainklinikkatsemppi.fi | Ruskatie 1, 02970 Espoo

Klinikkaeläinhoitaja Laura Kauppi

Toinen Eläinklinikka Tsempin omistajista ja perustajajäsenistä on klinikkaeläinhoitaja Laura Kauppi.

Rakkaus eläimiin vei hänet jo varhain maatalousalan peruskouluun ja sieltä matka jatkui oppisopimuksella klinikkaeläinhoitajaksi. Todistuksessa valmistumisvuosi on 2015, mutta klinikkatyötä Laura on tehnyt jo vuosia tätä ennen.

Monipuolinen osaaminen on syntynyt eri klinikoilla vahvojen ammattilaisten seurassa – mm. sisätautien, neurologian ja päivystyksen parissa.

Eläinlääkinnän lisäksi Lauraa on aina kiinnostanut eläinten käyttäytyminen ja koulutus. Lauran omaa arvomaailmaa edustaa nykyaikainen tieteeseen perustuva eläinten koulutus ja se on perusta hänen työskentelytavoilleen. Kiinnostus aiheeseen vie jatkuvasti alan kursseille, luennoille ja koulutuksiin ja näkyy vahvasti Lauran kohtaamisissa lemmikkien kanssa. Lauralle tärkeää on muistaa ja huomioida se, että lemmikkimme ovat fyysisiä ja psyykkisiä kokonaisuuksia – aivan kuten omistajansakin. Nämä ovat ne tekijät jotka ajoivat alan yrittäjäksi. Tällä sydäntä lähellä olevalla alalla on erittäin tärkeää pystyä työskentelemään oman oikeudentajun ja moraalin mukaisesti.

Lauran perhe koostuu rhodesiankoira Igorista ja rescue tyttö Matildasta. Perheen rikkaus arjessa on metsän kokeminen ja hengittäminen yhdessä. Igor harrastaa myös nose workia ja Matildan kotiuduttua rauhassa – saattaa sama harrastus houkuttaa sitäkin.

Lajeja on kokeiltu matkalla muitakin – mm. tokoa, rally tokoa, verijälkeä, henkilöjälkeä ja hakua. Harrastukset ovat aina palvelleet ajatusta hauskasta yhdessä tekemisestä sekä oivasta keinosta vahvistaa lemmikin ja omistajan suhdetta.

KOulutukset jatkuvat

Koulutukset tulevat jatkumaan yrittäjyyden ohella. Viimeisimmät jatkokoulutukset ovat olleet Fennovetin Koiran ja kissan käyttäytyminen ja hyvinvoinnin mittaaminen eläinlääkärikäynnillä, sekä Fear Free -sertifikaatin suoritus.

Laura odottaa kiinnostuneena uusia kuonoja ja kasvoja joiden kanssa aloittaa pysyvää yhteistyötä.