Avoinna ma-pe 8-20, la 10-20 | Puh. 010 348 3000 | tsemppi@elainklinikkatsemppi.fi | Ruskatie 1, 02970 Espoo

Eläintenkouluttaja AT Kia Punta

Olen Kia Punta (os. Stenlund) ja koulutan päätyökseni koiria yrityksessäni Karvoihin Katsomatta. Valmistuin vuonna 2018 eläinkouluttajan ammattitutkintoon. Aiemmalta ammatiltani olen klinikkaeläinhoitaja ja ehdinkin tehdä lähes 10 vuotta klinikkatyötä usealla eri klinikalla. Opin valtavan paljon käsittelystä, sekä asiakaspalvelusta klinikkatyöni aikana. Pikkuhiljaa kuitenkin vuosien saatossa alkoi työ käydä henkisesti raskaaksi – halusin päästä auttamaan potilaita selviytymään erilaisista käsittelytilanteista mahdollisimman vähäisellä stressillä. Eläinlääkärikäynneissä on suuressa roolissa myös potilaan henkinen kokemus käynnistä. Tämä määrittää pitkälti millainen asenne eläimelle tulee eläinlääkärikäyntejä kohtaan, sekä myös vieraita paikkoja, vieraita ihmisiä ja käsittelyä kohtaan. Ei ole siis kyseessä pelkästään eläinlääkärikäynti muutaman vuoden välein, vaan paljon suurempi kokonaisuus eläimen hyvinvoinnin kannalta!  Voit lukea tarkemmin minusta ja arvoistani sivuiltani www.karvoihinkatsomatta.com 

Yritykseni olen perustanut vuonna 2018 ja olen toiminut päätoimisena yrittäjänä jo useamman vuoden. Teen pääasiassa kotikäyntejä, sekä vedän kursseja (arkitaitoja, sekä rally-tokoa). 

Eläinklinikka Tsempin tiloissa päästään harjoittelemaan oikealla klinikalla, sekä hyödyntämään klinikan puitteita. Näillä on suuri vaikutus erityisesti eläinlääkäripelkoisen koulutuksessa. Otan vastaan Eläinklinikka Tsempissä pääasiassa eläinlääkäripelkoisia, sekä kaikkia, ketkä haluavat opetella tukitaitoja ja helpotusta eläinlääkärikäynteihin, sekä käsittelyyn ja hoitotoimenpiteisiin. Myös pennut ovat tervetulleita koulutuksiini Tsemppiin! 

Hinnasto Eläinklinikka Tsempin tiloissa

Hinnat sisältää 24% alv, hoitohuoneen käytön, sekä koulutuksen ja suulliset jatko-ohjeet. 

  • 130 € / 60 min
  • 90 € / 45 min (vain jatkokäynnit) 

Kia on äitiyslomalla, mutta palaa äitiysloman jälkeen takaisin Tsemppiin.
Ajat ovat varattavissa Tsempin ajanvarauskalenterin kautta. 

Ystävällisin terveisin,
eläintenkouluttaja Kia Punta
karvoihinkatsomatta@outlook.com
p. 040 8393872