Avoinna ma-pe 8-20, la 10-20 | Puh. 010 348 3000 | tsemppi@elainklinikkatsemppi.fi | Ruskatie 1, 02970 Espoo

Kirurgia

Eläinklinikka Tsempissä on vahva osaaminen pehmytkudoskirurgian osalta. Eläinlääkäreistämme Tiina ja Tessi ovat syventäneet osaamistaan pehmytkudoskirurgiassa jatkokouluttautumalla.
Kaikki kirurgiset toimenpiteet eivät ole hinnastossamme listattuna. Ota yhteyttä klinikalle ja kysy mahdollisesta leikkaustoimenpiteestä.
Kaikki leikkausajanvaraukset tehdään soittamalla klinikan ajanvarausnumeroon 010 348 3000.

Kaikki leikkaustoimenpiteet suoritetaan inhalaatioanestesissa tai suonensisäisessä anestesiassa. Potilaat saavat leikkauksen aikana paikallispuudutteita kivunhoitoon sekä suonensisäisesti nesteytystä, kipulääkitystä ja pahoinvoinninestolääkitystä. Koulutettu hoitaja seuraa koko leikkaustoimenpiteen ajan potilaan anestesian syvyyttä sekä elintoimintoja. Hoitajan apuna on laadukkaat anestesiavalvontamonitorit. 

Leikkauksen jälkeen potilas saa antaa kotiin kipulääkettä, jota tulee muutaman päivän ajan antaa, vaikka potilas ei selvää kipua näyttäisikään. Leikkausten jälkeen tärkein kotihoito on kipulääkityksestä huolehtiminen sekä leikkaushaavan kuivana ja puhtaana pitäminen. Usein on varsinkin alkuun tarpeen käyttää kauluria, jotta potilas ei nuolisi leikkaushaavaansa. Leikkaushaavan nuoleminen johtaa haavan tulehtumiseen, joka estää haavan paranemisen ja sulkeutumisen.  

Koirien leikkaukset

Kissojen leikkaukset