Avoinna ma-pe 8-20, la 10-20 | Puh. 010 348 3000 | tsemppi@elainklinikkatsemppi.fi | Ruskatie 1, 02970 Espoo

Ohjeet Käynnille

Ajanvaraus

Voit varata ajan klinikalle joko soittamalla ajanvarausnumeroomme ( 010 348 3000 ), laittamalla sähköpostia ( tsemppi@elainklinikkatsemppi.fi ) tai nettiajanvarauksestamme.

Huom, kaikki vapaat ajat eivät näy nettiajanvarauksessamme. Jokaiselle päivälle on varattu akuuttiaikoja kiireellisille sairastapauksille, näitä aikoja pystyt varamaan soittamalla klinikalle.

Nettiajanvarauksessa ei myöskään ole leikkausaikoja, eikä kotikäyntejä, vaan näihin ajat varataan soittamalla klinikalle.

Esteen sattuessa peruuta varattu aika soittamalla klinikalle vähintään vuorokautta ennen ajanvarausta.
Peruuttamattomasta tai liian myöhään perutusta ajasta perimme 50 € korvauksen.

Saapuminen klinikalle

Toivomme, että tulette mahdollisuuksien mukaan ilmoittautumaan ensin ilman lemmikkiä. Tämä siksi, että voimme minimoida tartuntariskit ja stressaavat kohtaamiset muiden lemmikkien kanssa.

Sisäänkirjauksessa kysymme omistajan ja lemmikin perustiedot. Mikäli mahdollista, ota eläinlääkärikäynnille mukaan lemmikin rokotuskortti. Sisäänkirjauksen jälkeen ohjeistamme, mihin huoneeseen voitte lemmikin kanssa tulla.

Koirat käytetään eteisessä vaa´alla ennen käyntiä. Tämä on tärkeää erityisesti siksi, että monet lääkitykset perustuvat lemmikin painoon. Pyydä tarvittaessa apua henkilökunnaltamme.
Voit myös käydä vapaasti omalla ajalla harjoittelemassa vaa’alla käyntiä.

Mahdolliset uloste- ja virtsanäytteet voitte ottaa mukaan jo ilmoittautumisen yhteydessä. Henkilökuntamme toimittaa ne labraan.

Meillä voi maksaa käteisellä ja korteilla, myös Klarna-lasku mahdollisuus.

Toistaiseksi meillä ei ole vielä käytössä suorakorvauspalveluita. Asiaa järjestellään parhaillaan ja tilanne korjautuu toivottavasti tämän vuoden kuluessa.

Klinikan pohjapiirros

Tule käymään klinikalla

Klinikalle saa tulla milloin tahansa (aukioloaikojen puitteissa) lemmikin kanssa käymään,
tutustumaan tilaan ja tuoksuihin.
Suosittelemme myös omaehtoisia positiivisia harjoituskäyntejä vaa’alla. Vaaka sijaitsee heti eteisessä, ulko-oven vieressä.

Positiiviset kokemukset klinikalta ennaltaehkäisevät eläinlääkäripelon kehittymistä. Siksi suosittelemmekin erityisesti pentuja tulemaan käymään ja tutustumaan paikkoihin ja tuoksuihin. Klinikalla voi maistella herkkuja tai leikkiä lempilelun kanssa, jolloin klinikkaan mudostuu positiivinen mielleyhtymä.
Jo ennestään eläinlääkäriä pelkäävälle lemmikille positiiviset kokemukset uudesta eläinklinikasta helpottavat tulevia eläinlääkärikäyntejä.
Voimakkaasti eläinlääkäripelkoisille lemmikeille suosittelemme
eläintenkouluttajan opastuksella tapahtuvaa totuttelua.

Lemmikin tuojan rauhallisuus saa lemmikinkin rauhallisemmaksi. Siksi autamme kaikessa tarvittavassa ja pyrimme ennakoimaan mahdollisesti jännittäviä tilanteita.
Mikäli jokin asia askarruttaa sinua, kysy apua henkilökunnaltamme.

Myymälässämme on myynnissä lemmikien hoitoon tarkoitettuja itsehoitotuotteita, aktivointiin ja virikkeellistämineen leluja ja herkkuja sekä lemmikin terveyttä tukevia ruokia (Hill’s, Royal Canin).

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!